partners.

Een duurzame samenleving bereik je niet alleen en daarom is The Footprint Challenge partner van de volgende netwerken:

MVO_Partner_Logo

 

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).  

 

Logo nudge

Nudge verbindt mensen en organisaties om initiatieven van onderaf te realiseren die zorgen voor een  positieve en blijvende verandering in onze maatschappij.

 

logo duurzame dienstenDuurzame Diensten is een platform waar organisaties die op zoek zijn naar duurzame diensten en/of producten in contact kunnen komen met leveranciers die deze duurzame diensten en/of producten leveren.

 

Wij geloven in co-creatie en verbinden en daarom werken we samen met onderstaande inhoudelijke partners:

logo duurzaamheid in actie

De voetafdruktest wordt inhoudelijk verzorgd door Duurzaamheid in actie, een website opgericht door Stichting De Kleine Aarde en inmiddels beheerd door E-vontuur en B-interactive.

 

logo smaackmakersDe Smaackmakers werken met veel passie aan een ander en duurzamer voedselsysteem. Met inspiratie en advies bewegen ze groepen en organisaties richting beter, gezonder en duurzamer voedsel en laten op een wel heel smakelijke manier het verband tussen ons voedsel en onze wereld, gezondheid en bedrijfsvoering zien.

 

logo BAK Voor de creatieve invalshoek werken we graag samen met BAK. Zij bieden verrassende oplossingen voor serieuze zaken.