The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert voor duurzaamheid. Met ons aanbod worden medewerkers op een luchtige en laagdrempelige manier betrokken bij de groene ambities van jouw organisatie. Van een 40 dagen Footprint Challenge tot een Footprint workshop van 1,5 uur; er is altijd wel een aanbod dat past. 

Speciaal aanbod voor Nudgers: 10% korting (geldig tot en met 30 september 2017). Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden.

 

[one_third]

Footprint Challenge 

In de Footprint Challenge gaan medewerkers in competitieverband aan de slag om in 40 dagen hun voetafdruk te verkleinen. Dit kan individueel en in teams. Wie heeft de kleinste voetafdruk en wie weet zijn/haar voetafdruk het meest te verkleinen?

De Challenge wordt op maat gemaakt om in te spelen op specifieke wensen.

[/one_third] [one_third]

Footprint Workshop

In de Footprint Workshop maken medewerkers via de Footprint quiz kennis met de voetafdruk, en met het Footprint spel wordt op speelse wijze de voetafdruk gemeten. Vervolgens kijken ze samen hoe ze de voetafdruk kunnen verkleinen, thuis en op het werk.

De Footprint quiz en het Footprint spel zijn ook los te boeken, leuk voor evenementen!

[/one_third] [one_third_last]

Footprint Scan

Met de online Footprint at Work scan ontdekken medewerkers hoe groot hun voetafdruk op werk is. Op basis van hun antwoorden, krijgen ze tips om de voetafdruk te verkleinen en kunnen ze zelf een actieplan maken. Met de overall rapportage krijg je inzicht op welke gebieden je bedrijfsbreed actie kan ondernemen.

De scan kan op maat worden gemaakt om in te spelen op jouw specifieke situatie.

[/one_third_last]

[gravityform id=”1″ name=”Ja, stuur mij meer info”]

Ervaringen van deelnemers

[one_third][/one_third] [one_third]testimonial Kelly[/one_third] [one_third]testimonial Marius[/one_third] [one_third_last]testimonial Anne[/one_third_last]

 

Benieuwd hoe een Footprint Challenge op maat eruit ziet? Check de impressie van de Vodafone Footprint Challenge.

Geef een antwoord