Vertel me meer!
Download info sheet
Ja, ik wil inspiratie

teambuilding en fun

Op zoek naar een leuke manier om medewerkers bij duurzaamheid te betrekken? Met ons aanbod zorgen we voor meer bewustzijn, betrokkenheid en actie op gebied van duurzaamheid.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

“We willen niks opleggen, maar onze medewerkers wel bewust maken. Als je nadenkt hoe je privé energie kan besparen, brengt dit je wellicht ook op ideeën hoe dit binnen het bedrijf zou kunnen”

Diana Visser / Corbion

“Wat we gezien hebben is dat de medewerkers ontzettend enthousiast werden en dat er echt een interne strijd ontstond. Veertig dagen lang hebben we een hoop lol gehad met elkaar en veel gelachen. We hebben veel competitiestrijd gezien en dat maakt het heel erg leuk”

Martin de Jong / Vodafone

“Lol met elkaar, uitdaging als bedrijf”

Annemieke Stiemer / Florius

“De Footprint Challenge gaf veel positieve energie op duurzaamheid. De tool, de mini-challenges en het competitieve element maakten het een mooie challenge. Goede communicatie met de tool en wekelijkse nieuwsbrieven zorgde voor betrokkenheid onder de deelnemers.”

Ingeborg Boon / innogy – Essent

Corbion
Vodafone
Florius
Arnhem
Breda Footprint Challenge
Nutshuis Footprint Battle
Bekijk portfolio

vergroot je handprint

Inspireer je omgeving om ook aan de slag te gaan met hun voetafdruk en vergroot zo je positieve impact, a.k.a. je handprint.