Resultaten tot nu toe

20

Challenges

82

% is bewuster

8

% gem. reductie

4.500

m2 gem. reductie

Waarom 40 dagen?

Een Footprint Challenge duurt 40 dagen om zo een duurzame verandering teweeg te brengen. Nieuwe gewoontes laten zich niet van de ene op de andere dag ‘installeren’ in ons brein.

Uit ervaring blijkt dat 40 dagen nodig zijn om nieuwe voorkeurspatronen in je hersenen aan te leren en te verankeren. Om dat vol te houden hebben mensen waardering, aanmoediging en succeservaringen nodig en daar zorgen we voor tijdens de Challenge.

Voordelen voor je organisatie

  • Meer betrokkenheid van je medewerkers bij duurzaamheid en draagvlak vergroten voor duurzame ambities van je organisatie
  • Teambuilding: samen duurzaam bezig zijn schept een band
  • Vergroot medewerkerstevredenheid door de fun factor, competitie-element en teamopdrachten
  • Vergroting bewustwording, kennis en handelingsperspectief op het gebied van duurzaamheid thuis en op werk
  • Exposure: laat zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt, intern en extern
Neem contact op

Een Challenge kan binnen je eigen organisatie of als een battle tussen verschillende organisaties, zoals bedrijven op een bedrijventerrein of leden van een netwerkorganisatie.

Features 

Het pakket van de 40-daagse Footprint Challenge bestaat uit de volgende onderdelen:

Wat deelnemers zeggen

Een greep uit de testimonials wat medewerkers top vonden aan de Footprint Challenge

I joined the Footprint Challenge to continue my education and awareness of how to reduce my carbon footprint, and to work with others in the organization to do so. This is a great way for us all to be on the same page about sustainability.

Anonymous / Corbion

Dat je de Challenge met elkaar doet en dat iedereen wel ergens tegenaan loopt of juist mij laat inzien hoe het nog anders kan.

Odette / Florius

Bewustwording bij mezelf en bij mijn collega’s, discussies die ontstaan nav de challenge en tips die worden uitgewisseld.

Margreeth / VTTI

Naast bewustwording is het ook een stukje teambuilding binnen de afdeling. Leuk om naast het werk ook met collega’s met iets anders bezig te zijn.

Rob / gemeente Arnhem

Het enthousiasme van collega’s die hun bevindingen hebben gedeeld, waar heel bruikbare tips bij zaten. De bewustwording en het feit dat het hem in heel kleine dingen kan zitten.

Carolien / gemeente Breda

The interaction between employees and the engagement of everyone.

Anonymous / Corbion