Is die van jou groter of kleiner dan die van de gemiddelde Nederlander?

We hebben het over de voetafdruk; de ruimte die nodig is voor onze levensstijl. De gemiddelde Nederlander heeft 6,3 hectare nodig. Als iedereen op de wereld zo zou leven, dan zijn er 3,5 aardbollen nodig. Dat kan anders!

The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert om de voetafdruk te verkleinen. Kleine acties, groot verschil!

[hr]

[one_half]

meerdere footprints groen

Zakelijk

Groen van 9 tot 5 of 24/7?

Veel bedrijven en overheden hebben doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, maar in hoeverre zijn de medewerkers c.q. inwoners betrokken bij deze doelstellingen? Voor de gemiddelde medewerker of inwoner is duurzaamheid een vage term en een ver-van-mijn-bed-show.

 

Met The Footprint Challenge bieden wij een tool om duurzaamheid leuk, concreet en persoonlijk te maken om zo meer betrokkenheid te creëren bij de groene doelstellingen van je organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor een speciaal op maat gemaakte editie.

[/one_half] [one_half_last] IMG_1609

Zelf aan de slag

Hoe groot is die van jou?

Doe de quickscan en ontdek hoe groot jouw voetafdruk is. Graag bieden we je met onze tips&tricks inspiratie hoe je je voetafdruk kunt verkleinen. Zo kun je met kleine acties al een groot verschil maken!

 

 

Elke maand dagen we je uit voor een nieuwe Footprint verkleinende actie. Blijf op de hoogte van deze mini-Challenges via de nieuwsbriefFacebook en Twitter.

 

[/one_half_last]

 

 

Geef een antwoord