#Movethedate Challenge: week 1.

De eerste #Movethedate Challenge staat geheel in het teken van eten. Welke van de twee uitdagingen doe jij deze week? Gooi je geen eten weg of eet je minder vlees? Of doe je ze allebei? Check de uitdagingen.

 

In de nieuwsbrief hebben we tips gegeven die passen bij de uitdaging van deze week. Maar er is natuurlijk meer dat je kunt doen om via eten je voetafdruk te verkleinen. Download de Footprintverkleiners voedsel.

Heb je de eerste nieuwsbrief gemist? Lees hem hier.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf je in en ontvang in juli elke week de nieuwe #Movethedate Challenge in je mailbox. (inschrijven is niet meer mogelijk)

 

Impact
Om de impact te berekenen die we met z’n allen behalen tijdens de #Movethedate Challenges, vragen we je om bij Nudge aan te geven welke uitdaging jij doet via de speciale #Movethedate pagina. Ben je al Nudger, dan kun je dat eenvoudig aangeven door in te loggen en op de button ‘Ik doe mee’ te klikken. Ben je nog geen Nudger, word dan eerst gratis lid van de Nudge community. Check de voordelen van een Nudger zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-48685305-1