#Movethedate Challenge: week 2.

De tweede week van de #Movethedate Challenge gaat over vervoer en hebben we een uitdaging voor je met veel impact! Laat de auto een week staan. Heb je zelf geen auto en rij je ook nooit mee? Super, daag dan iemand anders uit om de auto te laten staan. Check de uitdagingen.

 

In de nieuwsbrief hebben we tips gegeven die passen bij de uitdaging van deze week. Maar er is natuurlijk meer dat je kunt doen om via vervoer je voetafdruk te verkleinen. Download de Footprintverkleiners vervoer en vakantie.

Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist? Lees ze hier na: week 1, week 2.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf je in en ontvang in juli elke week de nieuwe #Movethedate Challenge in je mailbox. (inschrijven is niet meer mogelijk)

 

Impact
Om de impact te berekenen die we met z’n allen behalen tijdens de #Movethedate Challenges, vragen we je om bij Nudge aan te geven welke uitdaging jij doet via de speciale #Movethedate pagina. Ben je al Nudger, dan kun je dat eenvoudig aangeven door in te loggen en op de button ‘Ik doe mee’ te klikken. Ben je nog geen Nudger, word dan eerst gratis lid van de Nudge community. Check de voordelen van een Nudger zijn.

UA-48685305-1