#Movethedate Challenge: week 3.

In de derde week van de #Movethedate Challenge hebben we een uitdaging voor je die niet alleen goed is voor de Aarde maar ook nog voor je portemonnee! Bespaar deze week gas door korter (of koud) te douchen en bespaar energie door energieslurpende apparaten een weekje rust te geven. Check de uitdagingen.

 

In de nieuwsbrief hebben we tips gegeven die passen bij de uitdaging van deze week. Maar er is natuurlijk meer dat je kunt doen om via energie je voetafdruk te verkleinen. Download de Footprintverkleiners energie.

Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist? Lees ze hier na: week 1, week 2, week 3.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf je in en ontvang in juli elke week de nieuwe #Movethedate Challenge in je mailbox. (inschrijven is niet meer mogelijk)

 

Impact
Om de impact te berekenen die we met z’n allen behalen tijdens de #Movethedate Challenges, vragen we je om bij Nudge aan te geven welke uitdaging jij doet via de speciale #Movethedate pagina. Ben je al Nudger, dan kun je dat eenvoudig aangeven door in te loggen en op de button ‘Ik doe mee’ te klikken. Ben je nog geen Nudger, word dan eerst gratis lid van de Nudge community. Check de voordelen van een Nudger zijn.

UA-48685305-1