#Movethedate Challenge: week 4.

In de laatste week van de #Movethedate Challenge nemen we je mee in de wereld van afval en spullen! Spullen hebben een grote verborgen impact en daarom dagen we je uit om deze week niets nieuws te kopen en te ontspullen. En heb jij ook altijd zo’n boodschappentas vol plastic verpakkingen? Probeer deze week plastic te mijden. Check de uitdagingen.

 

In de nieuwsbrief hebben we tips gegeven die passen bij de uitdaging van deze week. Maar er is natuurlijk meer dat je kunt doen om via afval je voetafdruk te verkleinen. Download de Footprintverkleiners afval en spullen.

Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist? Lees ze hier na: week 1, week 2, week 3, week 4.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf je in en ontvang in juli elke week de nieuwe #Movethedate Challenge in je mailbox. (inschrijven is niet meer mogelijk)

 

Impact
Om de impact te berekenen die we met z’n allen behalen tijdens de #Movethedate Challenges, vragen we je om bij Nudge aan te geven welke uitdaging jij doet via de speciale #Movethedate pagina. Ben je al Nudger, dan kun je dat eenvoudig aangeven door in te loggen en op de button ‘Ik doe mee’ te klikken. Ben je nog geen Nudger, word dan eerst gratis lid van de Nudge community. Check de voordelen van een Nudger zijn.

UA-48685305-1