Missie & visie

Dat duurzaamheid soms best groot en complex kan zijn, hoef je ons niet te vertellen. Dat hebben we allemaal op eigen wijze ondervonden, met de nodige klimaatdips… Wat we óók hebben ontdekt, is dat de weg naar een duurzaam leven een mooie ontdekkingsreis is, en daar willen we zoveel mogelijk mensen in meenemen. Sinds 2014 dagen we mensen en organisaties uit om met kleine acties een groot verschil te maken.

Van crisis naar challenge

We zitten midden in een ecologische crisis. Zo dat is eruit…! En ook meteen het laatste wat we erover zeggen, want wij houden niet van crises en doemscenario’s. Om deze crisis aan te pakken, hebben we er een challenge van gemaakt.

In onze challenge kan IEDEREEN op een leuke en makkelijke manier stappen zetten naar een duurzame toekomst. Ga jij de uitdaging aan?

De wereld in 2050

Droom je even met ons mee…? Groene bossen en groene steden met veel biodiversiteit. Frisse lucht, gezonde bodem en helder water. Gezond en voornamelijk plantaardig voedsel, van lokale boeren. Energieneutrale huizen en gebouwen. Schoon en elektrisch transport. Circulaire producten. Een samenleving waarin de verbinding tussen mens, dier en natuur centraal staat. We maken de Aarde niet meer op, maar werken met de Aarde samen. Wie wil dat nou niet?

Alle oplossingen zijn er al. Het is een kwestie van duurzaam denken én doen! 

Samen creëren we de duurzame toekomst waar we allemaal van dromen.

ons team

Laura Moningka

Laura Moningka
Founder & Footprint Coach

Miriam Melchers

Miriam Melchers
Partner & Footprint Coach

Marjolein Wilhelmij-Saers

Marjolein Saers
Green Account Manager

Dieuwke Reuvers
Representative Netherlands

Luuk Vosters

Luuk Vosters
Country Manager Spain