Footprint Challenge voor de Watersector

Watersector

Na een succesvolle eerste editie waar 8 Waterschappen aan meededen, start op 10 oktober 2022 een nieuwe editie. Is jouw organisatie actief in de Nederlandse Watersector? Doe dan mee aan Footprint Challenge 2022!

In 2021 gingen 8 Waterschappen de strijd aan voor een duurzame toekomst. Samen deden ze meer dan 20.000 duurzame acties (lees meer over de impact en testimonial). Dit jaar dagen we alle organisaties uit de Nederlandse Watersector uit om mee te doen.

Maak samen positieve impact

Tijdens deze speciale editie van de Footprint Challenge gaan collega’s van verschillende organisaties uit de Watersector samen aan de slag om met kleine acties hun voetafdruk te verkleinen en hun handafdruk te vergroten. Elke week duiken we in een nieuw thema en inspireren deelnemers elkaar in de Footprint Community. Welk team doet de meeste acties en wie kan in 40 dagen zijn ecologische voetafdruk het meest verkleinen?

Verslaat jouw organisatie Wetterskip Fryslân?

Wetterskip Fryslân wist vorig jaar de meeste punten te behalen en won als organisatie de allereerste editie van de Footprint Challenge voor Waterschappen! Het was voor Wetterskip Fryslân een grote eer om deze eerste editie van de Footprint Challenge tussen Waterschappen gewonnen te hebben. Ze kijken ernaar uit om de titel te mogen verdedigen! Weet jouw organisatie dit jaar meer punten te verdienen met duurzame acties en zo Wetterskip Fryslân te verslaan?

Meld je nu aan!

De nieuwe editie van de Footprint Challenge voor de Nederlandse Watersector start op 10 oktober 2022, de Dag van de Duurzaamheid. The Footprint Challenge regelt en begeleidt het hele programma. Er is 1 projectteam van verschillende organisaties om de opzet en inhoud mee af te stemmen.

Er is plek voor 15 organisaties. Meld jouw organisatie nu aan en zorg dat je erbij zit!