Laat je inspireren

Leuk dat je je voetafdruk wilt verkleinen! De Footprint-Friendly Lifestyle Gids neemt je mee in de wereld van de voetafdruk en staat vol inspiratie zelf aan de slag te gaan.

Ja, ik wil de gids!
Footprint-friendly lifestyle gids

Vergroot je handafdruk

De handafdruk is jouw geschenk aan de Aarde, jouw positieve impact. Je hebt allerlei verschillende rollen in het leven, en in al die rollen kun je het gesprek aangaan over duurzaamheid en anderen informeren, inspireren en activeren om hun voetafdruk te verkleinen.

Dus, inspireer je omgeving (familie, vrienden, collega’s etc) om ook hun voetafdruk te verkleinen. Organiseer bijvoorbeeld een heerlijke plantaardige maaltijd voor vleesliefhebbers of geef iemand onze Go Greener kalender cadeau. Op deze manier vergroot je jouw positieve impact op de Aarde.

Ga thuis aan de slag

Met onze Go Greener kalender nemen we je een jaar lang mee in de wereld van de voetafdruk. Elke maand een nieuw thema met elke week een nieuwe actie. Zo maak je met kleine acties een groot verschil! De kalender is tijdloos, dus je bepaalt zelf wanneer jouw 52 weken van start gaan.

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Zo vergroot je gelijk je handafdruk!

€ 10,-

Bestel via Youbedo

De Go Greener kalender is bij diverse webshops te bestellen, waaronderYouBeDo.com en bol.com. We kiezen hier voor YouBeDo omdat zij een deel van de opbrengst doneren aan een goed doel.

Tip: Geef de Go Greener kalender cadeau aan medewerkers of relaties. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Maak impact op werk

Wil je samen met je collega’s aan de slag voor maximale impact? Van een 40-daagse Footprint Challenge tot een Footprint workshop van 1,5 uur; er is altijd wel een aanbod dat past. Bekijk onze programma’s of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg ons