Footprint inspiratie

Leuk dat je aan de slag wilt om je voetafdruk te vergroenen! De Footprint-friendly lifestyle gids neemt je mee in de wereld van de voetafdruk, staat vol inspiratie om je voetafdruk te vergroenen en nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan.

Ja, ik wil de gids!

Vergroot je handprint

De handprint is jouw geschenk aan de Aarde, jouw positieve impact. In het leven heb je verschillende rollen, je bent een consument, familielid, vriend, werknemer, misschien doe je vrijwilligerswerk en je hebt de mogelijkheid om te stemmen. In deze rollen kun je anderen informeren, inspireren en activeren om hun voetafdruk te verkleinen. En op die manier groeit jouw handafdruk!

Dus, inspireer je omgeving om ook hun voetafdruk te verkleinen. Organiseer bijvoorbeeld een heerlijke plantaardige maaltijd voor vleesliefhebbers of geef iemand onze Go Greener kalender cadeau. Op deze manier vergroot je jouw positieve impact op de Aarde.

Maak impact op werk

Vind je het leuk om je collega’s uit te dagen om ook hun voetafdruk te verkleinen? Van een 40-daagse Footprint Challenge tot een Footprint workshop van 1,5 uur; er is altijd wel een aanbod dat past. Check het zakelijke aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Voetafdruk Avontuur

Voor basisscholen hebben we een speciaal lesprogramma ontwikkeld waarmee kinderen ontdekken wat de voetafdruk is en hoe ze die met kleine acties kunnen vergroenen.

Iets voor de school van jouw kinderen? Lees er meer over op het Voetafdruk Avontuur.

Voetafdruk Avontuur

Volg ons

Elke vrijdag posten we een #FootprintFriday tip op FacebookTwitter en Instagram